Cursuri de formare professională continuă la specialitățile Instruire artistică și Managementul activităților culturale și artistice

Centrul de Formare Profesională Continuă a organizeazat în perioada 3.06.2019-22.06.2019 cursuri de formare profesională continuă la specialitățile Instruire artistică și Managementul activităților culturale și artistice. Am fost fericiți să primim 48 de formabili  interesați de performanțele personale și ale elevilor/copiilor cu care lucrează zi de zi. 

Formatorii, implicați în procesul de formare au dat dovadă de înalt profesionalism, prestanță întru oferirea cursurilor de calitate, răspunzând solicitărilor beneficiarilor noștri. Fiind axate pe colaborare productivă, dialogul constructiv și crearea atmosferei psihologice favorabile, orele și activitățile realizate în cadrul cursurilor au contribuit la formarea continuă a competențelor profesionale ale formabililor, la stabilirea relațiilor de colaborare, deschiderea spre noi perspective de dezvoltare personală și profesională, obținerea cunoștințelor și experiențelor inovaționale și utile pentru domeniul de activitate.  

Foto aici