Instituția Publică Liceul Teoretic „Alexei Mateevici”, or. Dondușeni și Gimnaziul-Grădiniță „C. Negruzzi”, s. Tîrnova, raionul Dondușeni au beneficiat de cursuri gratuite în cadrul Programului Național „Investim în profesori”, în perioada 18.11.2023-19.12.2023.

În cadrul întâlnirilor, s-au abordat subiecte relevante fiind adaptate la nevoile specifice ale profesorilor, contribuind astfel la dezvoltarea lor profesională continuă.

Cadrele didactice au raportat că participarea la cursurile de formare le-a oferit oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile pedagogice și de a descoperi metode inovatoare de predare.

De asemenea, au evidențiat că cursurile de formare facilitează schimbul de bune practici între colegi și promovează un mediu de învățare colaborativă.

Participarea la cursuri de formare a consolidat încrederea cadrelor didactice în abilitățile lor, oferindu-le instrumente și cunoștințe necesare pentru a face față schimbărilor constante din domeniul educației.

Mesaj de gratitudine pentru formatorii Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți și pentru cadrele didactice din Instituția Publică Liceul Teoretic „Alexei Mateevici”, or. Dondușeni și Gimnaziul-Grădiniță „C. Negruzzi”, s. Tîrnova, raionul Dondușeni!

#InvestimînProfesori #USARB #CFPC #dezvoltareprofesională #calitate Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova USARB – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți