Gimnaziul „A. I. Cuza” din Bălți și Liceul Teoretic „G. Coșbuc” din Bălți sunt alte două instituții preuniversitare care au beneficiat de cursuri de formare continuă gratuite la modulul Psihopedagogie, 10 credite în cadrul Programului Național „Investim în profesori”, susținut financiar de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

În cadrul cursurilor formatorii Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au vorbit formabililor despre inteligența emoțională, relația cu elevii, comunicarea eficientă cu părinții, relevanța învățării etc. Astfel, contribuind la îmbunătățirea abilităților didactice, menținerea actualizată a cunoștințelor în domeniul educației și adaptarea la schimbările din sistemul educațional. Cadrele didactice sunt dornice de comunicare, de împărtășire a off-urilor în contextul individualizării procesului didactic pentru copii cu CES, etc.

Programul Național „Investim în profesori” are ca scop principal îmbunătățirea calității educației prin investiții în resurse, formare și sprijin pentru cadrele didactice.

Mesaj de gratitudine pentru formatorii Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți și pentru cadrele didactice din Gimnaziul „A. I. Cuza” și Liceul Teoretic „G. Coșbuc” din Bălți!

#InvestimînProfesori #USARB   #CFPC #dezvoltareprofesională #calitate Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova USARB – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți