În cadrul Programului Național „Investim în profesori”, formatorii Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au organizat ateliere de formare, seminare și workshopuri și în Instituția Publică Liceul Teoretic „Pan Halippa”, mun. Edineț, în perioada 18.11.2023-20.12.2023.

În cadrul întâlnirilor, formabilii au avut oportunitatea de a explora metode inovatoare de de lucru cu elevii, colegii și părinții. Au fost puse în discuție aspecte importante cu privire la gestionarea claselor și comunicarea cu părinții pentru a construi o legătură mai puternică între școală și comunitate.

De asemenea, s-a pus accent pe tehnologia educațională și modul în care poate îmbunătăți procesul de învățare. S-a discutat despre relevanța învățării în era digitală și cum putem integra instrumentele digitale în predare și evaluare, deschizând noi posibilități pentru a face educația mai captivantă și relevantă pentru elevi.

Mesaj de gratitudine pentru formatorii Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți și pentru cadrele didactice din Instituția Publică Liceul Teoretic „Pan Halippa”, mun. Edineț!

#InvestimînProfesori #USARB #CFPC #dezvoltareprofesională #calitate Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova USARB – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți